What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Antistoff test Covid-19

Content Tigeni, content.tigeni@gmail.com
antistoff test, covid-19, hjemmetest
Covid-19 antistoff test

Nå kan du ta en antistoff test Covid -19 hjemme. Koronaviruset har rammet en hel verden, og Norge er ingen unntak. Det er uvisshet om hvor mange som har vært smittet med Covid-19 her i landet. Det regnes med at et stort antall nordmenn har blitt utsatt for smitte uten at de vet om det. For å få best mulig oversikt over smitte situasjonen i landet er det viktig å kjenne til flest mulig korona tilfeller.

Så langt tyder data på at de aller fleste som har gjennomgått korona virusinfeksjon, danner antistoff mot dette viruset. Hvis du har vært smittet, er det også stor sannsynlighet for at du er blitt immun mot viruset – selv om dette ikke er en garanti for immunitet.

Dette kan også være aktuelt for deg som har eldre slektninger, samt andre med kronisk sykdom i nær familie eller omgangskrets.

Har du hatt influensa eller symptomer som kan være forenlige med en Covid-19 infeksjon? Nå er det kommet en antistofftest som du enkelt kan ta hjemme.

Sjekk om du har vært smittet av korona- bestill Covid-19 antistoff test her

Test deg selv hjemme

Den norske helseportalen Tigeni har lansert en covid-19 antistoff test som avslører med stor sikkerhet om du har hatt viruset. Testen utføres enkelt hjemme i din egen stue, når det passer best for deg. Et lite stikk i fingeren er alt som skal til, og Tigeni guider deg gjennom prøvetaking. Du registrerer blodprøven via Tigenis hjemmeside med BankID og deretter returnerer prøven til deres laboratorium i returkonvolutten.

Les mer om hvordan du bestiller og gjennomfører antistoff testen her

Den CE-validerte testen utføres på et sertifisert laboratorium i Nederland, og etter noen få virkedager mottar du en tekstmelding med resultatet. Dersom antistoff Covid-19 testen er positiv, vil en av Tigenis leger vurdere analysen og ta kontakt.

Vi understreker at du ved et positivt prøvesvar fortsatt skal følge myndighetenes retningslinjer for smittevern.

OBS: Antistoff tester med blodprøver er ikke det samme som virustester (PCR-tester), som utføres med en vattpinne i nese og svelg.

Her kan du bestille antistoff testen for korona

Hva er antistoffer og hvem kan ta antistofftesten?

Immunsystemet beskytter kroppen mot mikroorganismer som bakterier, virus og parasitter. Disse mikroorganismene kan infisere kroppen, noe som betyr at de invaderer kroppens vev. Noen infeksjoner merker man knapt, andre kjenner man seg syk av og et fåtall kan forårsake en alvorlig tilstand. Kroppens immunforsvar har ulike metoder til å beskytte seg mot infeksjoner. En av disse er å danne antistoffer eller immunglobuliner. Antistoffer er derfor et tegn på gjennomgått infeksjon.

Det kan være aktuelt å ta en antistoff test dersom du mistenker å ha vært smittet av koronaviruset tidligere, men ikke fått det påvist ved testing. Det tar tid for kroppen å danne antistoffer. Derfor er det kun hensiktsmessig å ta antistoff testen tidligst 2 uker etter at du kjente symptomer.

Sjekk om du har vært smittet av korona- bestill test her

Sjekk helsetilstanden din hjemme

I tillegg til antistoff testen tilbyr Tigeni et bredt spekter av personlige helsetjenester som du kan ta i ditt eget hjem, enkelt og trygt. Tigeni hjelper deg til å få innsikt i din egen helse, samt gir råd og veiledning om hvordan du kan tilpasse din livsstil for en sunnere hverdag og en bedre helsetilstand.

Med en enkel finger prikktest kan du få innsikt i hvordan du scorer på diabetes, kolesterol, vitamin D, Vitamin B12, jern og magnesium. Resultatene vises i et oversiktlig dashboard på din mobil og pc, slik at du enkelt kan følge dine blodverdier og sammenligne resultater over tid.

Resultatene blir kontrollert av spesialist med doktorgrad i medisinsk biokjemi. Dersom verdiene dine er vesentlig utenfor referanseverdiene, vil du få en henvendelse fra lege.

Les mer om Tigenis tjenester og sjekk din helse