What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Har du tatt vaksine eller vært smittet av Covid-19? Ta en Covid-19 antistoff test.

Content Tigeni, content.tigeni@gmail.com
antistoff test, covid-19, hjemmetest
Korona antistoff test

Nå kan du ta en Covid-19 antistoff test hjemme. Med vår test vil finne ut om du har Covid antistoffer i blodet enten det skyldes at du har tatt en vaksine eller vært smittet tidligere. Med denne testen kan du forsikre deg om du har antistoffer.

99.5% Spesifitet

Vår Covid antistoff test fra van Siemens Healthineers er CE godkjent og har en spesifitet på mer en 99.5%.  I denne testen sitt tilfelle betyr det at sjansen for et falskt positivt testresultat er veldig lav. Denne testen passer for deg som har hatt en tidligere Korona infeksjon eller om du har tatt vaksinen og ønsker å sjekke om du har antistoffer.

To grunner til å ta en Covid antistoff test

1. Du mistenker å ha vært smittet av koronaviruset tidligere eller vet du har vært smittet, og ønsker å vite om du fortsatt har anitstoffer. Det tar tid for kroppen å danne antistoffer. Derfor er det kun hensiktsmessig å ta antistoff testen tidligst 2 uker etter at du kjente symptomer.

2. Det er uklart hvor lenge du kan ha antistoffer etter å ha tatt en vaksine. Det kan være aktuelt å ta en Covid antistoff test dersom du har tatt en vaksine og ønsker å vite om du fortsatt har antisoffer i blodet. Det er kun hensiktmessig å ta testen 2 uker etter at du har tatt siste vaksine.

Sjekk om du har Covid-19 antistoff- bestill test her

Så langt tyder data på at de aller fleste som har gjennomgått korona virusinfeksjon, danner antistoff mot dette viruset. Hvis du har vært smittet, er det også stor sannsynlighet for at du er blitt immun mot viruset – selv om dette ikke er en garanti for immunitet.

Sjekk om du har antistoffer- bestill Covid-19 antistoff test her

Har du tatt vaksinen eller hatt syptomer? Test deg selv hjemme

Covid-19 antistoff testen utføres enkelt hjemme i din egen stue, når det passer best for deg. Et lite stikk i fingeren er alt som skal til, og Tigeni guider deg gjennom prøvetaking. Du registrerer blodprøven via Tigenis hjemmeside med BankID og deretter returnerer prøven til deres laboratorium i returkonvolutten.

Les mer om hvordan du bestiller og gjennomfører antistoff testen her

Vi understreker at du ved et positivt prøvesvar fortsatt skal følge myndighetenes retningslinjer for smittevern.

OBS: Antistoff tester med blodprøver er ikke det samme som virustester (PCR-tester), som utføres med en vattpinne i nese og svelg.

Her kan du bestille Covid antistoff testen

Hva er antistoffer og hvem kan ta antistofftesten?

Immunsystemet beskytter kroppen mot mikroorganismer som bakterier, virus og parasitter. Disse mikroorganismene kan infisere kroppen, noe som betyr at de invaderer kroppens vev. Noen infeksjoner merker man knapt, andre kjenner man seg syk av og et fåtall kan forårsake en alvorlig tilstand. Kroppens immunforsvar har ulike metoder til å beskytte seg mot infeksjoner. En av disse er å danne antistoffer eller immunglobuliner. Antistoffer er derfor et tegn på gjennomgått infeksjon eller om du har tatt en vaksine.

Sjekk helsetilstanden din hjemme

I tillegg til antistoff testen tilbyr Tigeni et bredt spekter av personlige helsetjenester som du kan ta i ditt eget hjem, enkelt og trygt. Tigeni hjelper deg til å få innsikt i din egen helse, samt gir råd og veiledning om hvordan du kan tilpasse din livsstil for en sunnere hverdag og en bedre helsetilstand.

Med en enkel finger prikktest kan du få innsikt i hvordan du scorer på diabetes, kolesterol, vitamin D, Vitamin B12, jern og magnesium. Resultatene vises i et oversiktlig dashboard på din mobil og pc, slik at du enkelt kan følge dine blodverdier og sammenligne resultater over tid.

Resultatene blir kontrollert av spesialist med doktorgrad i medisinsk biokjemi. Dersom verdiene dine er vesentlig utenfor referanseverdiene, vil du få en henvendelse fra lege.

Les mer om Tigenis tjenester og sjekk din helse